Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégkeresők képes leírás: Cégkapu - Cégfürkész [2. oldal]
részletek »

Cégkeresők: Cégkapu - Cégfürkész [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Cégkeresők
Keresés
Találatok száma - 26 db
Cégkapu

Cégkapu

Online szakmai cégkereső rendszer. Magyarországi székhelyű vállalkozások, cégek, vállalatok teljes cégadatbázisa. Több nyelvű- és térképes keresési lehetőség!

Complex Kiadó

Complex Kiadó

A CompLex Kiadó Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. A Jogtár: Több mint 250 000 jogi dokumentum, 26 kommentár, az összes BH, EBH, ABH, releváns találatokat adó keresők. Az Adó lapok az adó, TB, számvitel, pénzügy-gyel kapcsolatos kiadványok A Számviteli tanácsadó jól hasznosítható gyakorlati ismereteket és hasznos információkat nyújt a könyvelői munka során felmerülő problémák és kérdések gyors megoldásához. Minden lapszámban megjelenik egy-egy nagyobb terjedelmű, egy adott témát részletesen körüljáró cikk, továbbá több tömör, 4-5 oldalas összefoglaló írás. A cikkek mellett számviteli példák kidolgozásával, technikai információkkal és rendszeres szakkönyvajánlóval támogatjuk olvasóink munkáját.

Országos Vállalattár

Országos Vállalattár

Országos Vállalattár - Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az www.vallalattar.hu és a www.cegadattar.com weboldal nem azonos és nem tévesztendő össze! Ön illetve cége egy profi kereső rendszerben lesz megtalálható. Több érdeklődő veszi fel vállalatával vagy Önnel a kapcsolatot. Ezen a ponton találkoznak az Ön által vezetett vállalkozás és az Országos Vállalattár céljai és feladatai. Nálunk megrendelt hirdetése 1 évig szerepel az adattárunkban, amit Ön bármikor on-line módosíthat. Önállóan változtathatja cégének adatait, logóját, bemutatkozó szövegét stb. anélkül, hogy cégünkkel felvenné a kapcsolatot. Az adatmódosítás természetesen biztonsági elemek (felhasználónév és jelszó) felhasználásával történik, melyet a szerződéssel kap meg. És mindezt rendkívül kedvező áron megkaphatja egy éven keresztül ! Természetesen egyéb szolgáltatásokkal is várjuk Önt, melyek segítségével Ön illetve cége még keresettebb lesz. Amennyiben érdeklődik, hogy tud bekerülni rendszerünkbe, ahhoz kérem, hogy küldjön levelet az info@vallalattar.hu e-mail címre, és kollegánk kötelezettség nélkül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

HBI - céglista adatbázis

HBI - céglista adatbázis

Találja meg célcsoportját, érje el őket és növelje értékesítését! A HBI üzleti döntéshozókat tartalmazó értékesítőknek és marketingeseknek szóló online magyar cégadatbázisa, valamint magyar és külföldi céglistái minőségi alapot biztosítanak piacszerzéséhez. A naponta frissülő HBI online az összes magyar céget tartalmazza, valamint közel 80 ezer döntéshozóhoz juttathatja el ajánlatát. Amennyiben külföldre terjeszkedne, úgy 200 millió cég adatai közül válogathat. Beszerzési, értékesítési és marketing információk azokról a jelentős bel- és külföldi vállalkozásokról amelyek az ön volt, jelenlegi vagy leendő partnerei.

Szakmai tudakozó

Szakmai tudakozó

Szakmai Tudakozó 'Mindenkinek megfelel!' Szakmai Tudakozó szolgáltatásai színvonalának folyamatos fejlesztésével arra törekszik, hogy megkülönböztethető, látványosabb, tagjainak számára érzékelhetően hatékonyabb legyen a ma már követhetetlenül sok internetes tudakozónál. Nem egyszerű ennek megfelelni, hiszen az általunk elsőként használt telinformix (1986), majd Szakmai Tudakozó (1995) és telinet (2003) ismertté tett neveinket egyre több tudakozó alkalmazza megtalálhatósága útvonalaként, de sokan eleve Szakmai Tudakozó-ként jelentkeznek be a vállalkozásoknál. Ez nem csupán megtévesztő a cégeknek, akiket napi több ilyen megkereséssel bombáznak, bosszantanak, de számunkra is igen kellemetlen, magyarázkodásra kényszerítő, image-rontó jelenség.

Internet Cégbázis

Internet Cégbázis

tudakozó, magyarországi tudakozó, cégkereső, cégtudakozó, adatbázis, cégadatbázis, linkgyűjtemény, cégkatalógus, hirdetési lehetőség, Országos Cégtudakozó, üzleti jellegű információs rendszer, szakmai keresőrendszer, Cégnév, tevékenység, termék, szolgáltatás, Cégkeresés, Hivatalos cégadatok, Céginformáció

Eu tudakozó

Eu tudakozó

Az EU Tudakozó célja, hogy hatékony társ legyen a döntésekhez nélkülözhetetlen cégkivonatok, céginformációk megszerzésében.

Cégfürkész

Cégfürkész

Az összes magyar cég egy adatbázisban! A Cégfürkész adatbázisa az összes - mintegy 900 000 - Magyarországon bejegyzett cég fontosabb adatait tartalmazza - cégnév, székhely, főtevékenység, offshore kapcsolatok, árbevétel, létszám, mérleg szerinti eredmény, kapcsolt, személyek, cégek, stb... A cégkereső szolgáltatás ingyenes, az első 30 találat alapadatai díjmentesen megtekinthetők. A teljes céglista online fizetés ellenében tölthető le.

Tuti menü