Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fordítás képes leírás - Kereső .tlap.hu
részletek »

Fordítás - Kereső .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Fordítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Professzionális weboldalfordítás

Professzionális weboldalfordítás

Az internet elterjedésével a cégek online jelenlétének fontossága és ezzel a weboldalfordítás fontossága is felértékelődött. A komoly cégek mindegyikének van weboldala, melyek általában többnyelvűek, igyekeznek közvetlenül megszólítani az érdeklődőt, bárhonnan is érkezzen. A magyarországi weboldalak jó részének is van angol és/vagy német nyelvű megfelelője. Ezekkel kapcsolatban pedig alapvető elvárás, hogy hibátlanok legyenek az anyanyelvi olvasó számára - ehhez ajánljuk professzionális weboldalfordítási szolgáltatásunkat. Közvetlenül a honlap szövegét fordítjuk Semmi szükség arra, hogy kimásolja a honlapon lévő szövegeket, majd a fordítás után visszamásolja a fordítás szövegét a honlap fájljaiba. A Linguaprompt olyan technológiákat alkalmaz, amelyekkel közvetlenül a honlap fájljait tudjuk fordítani.

FORDÍTÓABLAK a weboldalra

FORDÍTÓABLAK a weboldalra

Fordítóablak Illessze be a fordítóablak forráskódját a saját weboldalába. Szótár Szó és kifejezés fordító angolról-magyarra, magyarról-angolra, németről-magyarra és magyarról-németre. Szövegfordító Írja be vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Web fordító Tetszőleges weboldal online fordítása az eredeti kinézet megtartásával.

Online fordító

Online fordító

A program által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Írja vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Majd nyomja meg a 'Fordítás' gombot. Weboldal tulajdonosoknak Amennyiben szeretne fordítóablakot a saját oldalára, kattintson ide.

Villámfordítás

Villámfordítás

Villámfordítás Fordítóiroda | Fordítás 0-24 Fordítás 32 nyelven, szakszerűen, garanciával Üzleti, jogi, műszaki, orvosi, magán célra Fordítási díj és határidő kiszámítása: Válassza ki a nyelveket és adja meg a fordítandó szöveg karakterszámát. Így azonnal megtudja a fordítás idejét és díját. A fenti határidő és díj elküldése e-mailben, 1 percen belül Megrendelés indítása (fordítás a hét minden napján, 0-24)

Fordítóra van szüksége?

Fordítóra van szüksége?

Cégek és magánszemélyek kerülnek nap, mint nap szembe az idegen nyelvek okozta nehézségekkel. Levelezések, szerződések, szakszövegek fordítása, vagy tolmácsolása... Sokan nem akarnak vagy nem tudnak cégükön belül időt és munkát fordítani az aprólékos, pontos fordítások elkészítésére, és inkább szakemberre bízzák a munka nehezét. Irodánk elsősorban szakszövegek fordításával foglalkozik (műszaki, közgazdasági, jogi, egészségügyi). Az adásvételi szerződésektől kezdve, az internetes honlapokon keresztül a vámdokumentumokig szinte nincs olyan szakterület, ágazat, amely ismeretlen lenne számunkra. Kérjük, tekintse meg szolgáltatásaink listáját, és válassza ki az Önnek megfelelőt. Szakfordítás, Lektorálás, Tolmácsolás, Külföldi munkavállalás ügyintézése, Beszédközpontú nyelvoktatás, ...

Fordítók irodája

Fordítók irodája

A Fordítók Irodája, egy fiatal, dinamikusan fejlődő csoport, mely képzett fordítókra , magas szakmai színvonalra és hosszú távú korrekt együttműködésre alapozza tevékenységét. A világ 54 nyelvén, 475 munkatárs garantálja a gyors, megbízható fordítói és tolmácsolási feladatok ellátását. Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szövegek fordítását hozzáértő szakember végezze el, a megrendelő igényeinek megfelelően.

Fordítóprogramok

Fordítóprogramok

Fordítóprogramok A programok angol-magyar és magyar-angol irányban fordítanak. A programjaink beépülnek a különféle alkalmazásokba, a MorphoWord az Office termékekből használható. A MorphoWord Plus és a többfelhasználós MorphoWord Pro, csomagok a Microsoft Word mellett weblapfordítót, popup fordítót és bővítési lehetőséget is kínálnak. A programok megvásárolhatók CD-n és letölthető formában. A programok elsősorban a megértésben segítenek. A programok fejlesztése folyamatos, amelyhez a frissítés ingyenes Az oldalon weblapfordítót, szövegfordítót és szótárt is találunk.

Webfordítás

Webfordítás

Webfordítás - az online fordítószolgálat A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszéd, nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés. Fordítóprogram a magyar és 12 másik nyelv között!

A Google fordító

A Google fordító

A Google fordítóján beállítható a forrásnyelv és a 66 célnyelv valamelyike. Példákat mutat a fordítandó szó használatára. Meghallgatható a szó vagy kifejezés kiejtése. Értékelhető a fordítás minősége, esetleg más fordításokat is megtekinthetünk.

Hirdetés
Babylon fordító letöltése

Babylon fordító letöltése

Babylon 10 - Fordítás és szótárak: http://magyar.babylon.com/ A fordítás újraértelmezése - Letölthető szoftver Egyéb termékek: Teljes szöveg fordítás, Az emberi fordítás, Tanuljon nyelvet, Vállalati ügyfelek

Tuti menü