Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Biblio - Országos [10. oldal]
részletek »

Kereső képes leírás: Biblio - Országos [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 238 db
Biblio

Biblio

Biblio brings together thousands of independent booksellers worldwide to offer you over 50 million used, rare, out-of-print, signed and first edition books and textbooks. Searching is done by author, title, keyword, or isbn number. Search Biblio for great used books and text books at great prices!

Abebooks

Abebooks

AbeBooks is your source for Used, New, Rare and Out of print books. Find classic collectibles, rare signed editions, used textbooks, and inexpensive bestsellers from independent booksellers worldwide.

Hóbagoly antikvárium - Szeged

Hóbagoly antikvárium - Szeged

Hóbagoly antikvárium Szeged A Hóbagoly net-antikvárium folyamatos akciókkal várja kedves vásárlóit. Az akciós könyvek listája folyamatosan válozik. Az akciós listába kerülhetnek egyes könyvek, de egész kategóriák is. Az akciós könyvek pillanatnyi listája megtekinthető a Főoldalon vagy az Akció menüpontban is. Mivel az akciós könyvek listája folyamatosan válozik nem érdemes habozni a megrendelésével, mert lehet, hogy néhány órán belül változik a lista és az adott könyv kikerül az akciós listából.

Perfact Kiadó

Perfact Kiadó

1. Könyvkiadás Cégünk 1999 óta a számítástechnika hömpölygő áradatában tevékenykedik. Sokszor szembesültünk a különböző programok nehézségeivel, amelyeket szakkönyvekből szerettünk volna megoldani. Sajnos ez nem mindig sikerült. Ennek kapcsán elhatároztuk, hogy olyan könyveket jelentetünk meg, amelyek konkrét problémákra mutatnak gyakorlati megoldásokat, ezáltal segítve olvasóik tevékenységét. Mind szakmailag, tartalmilag, mind pedig esztétikailag színvonalas könyvek megjelentetését tűztük ki célunknak. Úgy gondoltuk, hogy elsősorban az adott programok fejlesztőitől kérünk segítséget, így könyveink nagy része angol nyelvről történő fordítás, mint például a Coriolis Kiadó nagysikerű Black Book sorozata vagy a népszerű Adobe Press Classroom in a Book sorozata. Nem szeretnénk azonban a magyar szerzőket, szakembereket háttérbe szorítani, ezért szeretettel várjuk jelentkezésüket műveik megjelentetése céljából. 2. Grafikai tevékenység Teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleink internetes arculatának kialakításától kezdve az interaktív virtuális boltok megtervezéséig és üzemeltetéséig. Vállaljuk az általunk készített honlap karbantartását, beleértve az oldalak szerkezetének, tartalmának módosítását, illetve frissítését. Elkészült honlapja számára tárhelyet, domain-nevet, önnek és munkatársainak pedig e-mail címeket biztosítunk.

Holló és Társa

Holló és Társa

Holló és Társa Könyvkereskedelmi Kft.- Kaposvár Csomagküldő kereskedelmi tevékenységet folytat. Könyv kategóriák Ajándékkönyv Alkossunk együtt Atlaszok Barkácskönyv Diákköny vtár Egészség-életmód Foglalkoztatók I fjúsági Iskolai foglalkoztató Ismeretterjesztő Kertész et Kifestő és foglalkoztató Kifestőfüzetek Lakberend ezés Leporelló Matricás foglalkoztatók Mese Szakácskönyv Szót ár-nyelvkönyv Történelem

Könyvkereső

Könyvkereső

Könyvkereső - internetes webtár Az internetes webtár - kategória, forrás, cím, kiadó, szerző, év és ár szerint tartja nyilván az általa ajánlott könyveket.

Fekete Kereső

Fekete Kereső

Az USA-ban óriási népszerűségnek örvendő blackle.com mintájára hoztuk létre a magyar netre optimalizált FeketeKereso.hu-t. Ezek a keresők fekete alapon jelenítik meg a Google találatait, ezzel energiát spórolva. Míg egy hagyományos CRT monitornak egy teljesen fehér weblap megjelenítéséhez óránként körülbelül 74 wattra van szüksége, egy teljesen fekete lap mindössze 59 wattot fogyaszt. A blackle.com nem nagyon terjedt el Magyarországon. Ez talán annak köszönhető, hogy elsősorban az angol nyelvű honlapok közt keres, így sokszor találatai a magyar honlapok közt pontatlanok. Ezt a problémát orvosolja a feketekereso.hu amely a blackle.com -tól eltérően elsősorban a magyar piacra, magyar keresésre van beállítva, így találatai ennek megfelelően nagyon pontosak. További plusz az oldal jobb felső részén található linksor, amely a leglátogatottabb webhelyeket tartalmazza. Így az oldalról közvetlenül, egyetlen kattintással érhetők el kedvenc oldalaink.

Klikkmánia

Klikkmánia

A Klikkmánia:online Magyarország vezető online- és keresőmarketing ügynöksége. Elsősorban az internetet aktívan használó vállalatok számára kínálunk költséghatékony online megoldásokat és tanácsadást. Legyen szó online stratégia kialakításról és tanácsadásról, kreatív fejlesztésekről és interaktív szolgáltatásokról, keresőmarketingről (SEO) és keresőszavas hirdetésekről (PPC) vagy a közösségi marketingről (SMO), a Klikkmánia:online specialistái állnak rendelkezésére! A Klikkmánia keresőmarketing ügynökség célja, hogy minél több ügyfele számára megmutassa, hogyan tudnak az internetes keresőkben láthatóvá válni és ezáltal új érdeklődőkhöz jutni.

Scurb The Web

Scurb The Web

The World Wide Web changes constantly and no database can possibly list all sites accessible on the Web. As a result, Scrub The Web cannot and does not guarantee that your search results will be complete or that the links associated with the indexed sites will be accurate at the time of your search. Moreover, the process of including sites in the index is largely automatic. Accordingly, Scrub The Web assumes no responsibility for the content of any site included in the index.

Hirdetés
My Excite

My Excite

Excite is the leading personalization Web portal, featuring world-class search, content and functionality. From financial portfolios to sports scores, local weather forecasts to movie listings, Excite gathers what matters most to you every day. It's like your very own online personal assistant.

Go

Go

Discover how GO.com can launch your online experience with Search, fun stuff to do, and the latest Sports, News, Entertainment, and Movies from the top sources on the web. Make GO your home page today!

Wyw

Wyw

WYW Kereső és Katalógus. WYW Tematikus Katalógusok kereső motorja. Kategóriák: Állatvilág, természet Egészség Gasztronómia Ga zdaság Gyermekeknek Hobbi, szórakozás Ingatlan Internet Ipar Jármű Kereskedelem Kultúra Média , tájékoztatás Művészet Oktatás Ottho n és kert Regionális Sport Szállás Sz ámítástechnika Szolgáltatás Társadalo m Tudomány Utazás Zene

Ask képkereső

Ask képkereső

Ask.com Search Engine - Better Web Search Search Engine

Weblapcentrum

Weblapcentrum

Google optimalizálással foglalkozó vállalkozásunk elérhetővé teszi a hazai vállalkozások számára is, a 20 önálló honlapból álló weblaprendszerét! Tény, hogy az Ön honlapjának az internetes keresőkben (pl. google.hu) elfoglalt pozícióját, a megfelelően felépített tartalom és programozás mellett, az Ön honlapjára mutató, külső honlapokon elhelyezett reklámok (ún. külső linkek) száma és minősége is nagy mértékben befolyásolja. Az elmúlt hónapokban létrehoztunk és rendszerbe szerveztünk 20 olyan önálló weboldalt, ahova az Ön honlapjának reklámját elhelyezve várhatóan erősíteni tudjuk honlapja népszerűségét az internetes keresőkben.

Cégkapu

Cégkapu

Online szakmai cégkereső rendszer. Magyarországi székhelyű vállalkozások, cégek, vállalatok teljes cégadatbázisa. Több nyelvű- és térképes keresési lehetőség!

Complex Kiadó

Complex Kiadó

A CompLex Kiadó Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. A Jogtár: Több mint 250 000 jogi dokumentum, 26 kommentár, az összes BH, EBH, ABH, releváns találatokat adó keresők. Az Adó lapok az adó, TB, számvitel, pénzügy-gyel kapcsolatos kiadványok A Számviteli tanácsadó jól hasznosítható gyakorlati ismereteket és hasznos információkat nyújt a könyvelői munka során felmerülő problémák és kérdések gyors megoldásához. Minden lapszámban megjelenik egy-egy nagyobb terjedelmű, egy adott témát részletesen körüljáró cikk, továbbá több tömör, 4-5 oldalas összefoglaló írás. A cikkek mellett számviteli példák kidolgozásával, technikai információkkal és rendszeres szakkönyvajánlóval támogatjuk olvasóink munkáját.

Országos Vállalattár

Országos Vállalattár

Országos Vállalattár - Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az www.vallalattar.hu és a www.cegadattar.com weboldal nem azonos és nem tévesztendő össze! Ön illetve cége egy profi kereső rendszerben lesz megtalálható. Több érdeklődő veszi fel vállalatával vagy Önnel a kapcsolatot. Ezen a ponton találkoznak az Ön által vezetett vállalkozás és az Országos Vállalattár céljai és feladatai. Nálunk megrendelt hirdetése 1 évig szerepel az adattárunkban, amit Ön bármikor on-line módosíthat. Önállóan változtathatja cégének adatait, logóját, bemutatkozó szövegét stb. anélkül, hogy cégünkkel felvenné a kapcsolatot. Az adatmódosítás természetesen biztonsági elemek (felhasználónév és jelszó) felhasználásával történik, melyet a szerződéssel kap meg. És mindezt rendkívül kedvező áron megkaphatja egy éven keresztül ! Természetesen egyéb szolgáltatásokkal is várjuk Önt, melyek segítségével Ön illetve cége még keresettebb lesz. Amennyiben érdeklődik, hogy tud bekerülni rendszerünkbe, ahhoz kérem, hogy küldjön levelet az info@vallalattar.hu e-mail címre, és kollegánk kötelezettség nélkül fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Tuti menü