Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Budapesti - Fordítóprogramok [3. oldal]
részletek »

Kereső képes leírás: Budapesti - Fordítóprogramok [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 238 db
Budapesti és Pest megyei cégkatalógus

Budapesti és Pest megyei cégkatalógus

Budapesti és Pest megyei cégkatalógus. Cégek, válallkozások Budapesten és Pest megyében Budapest és Pest megye területén lévő cégek, vállalkozások adatai

Magyarországi éttermek katalógusa

Magyarországi éttermek katalógusa

Jelen weboldal a magyarországi éttermeket gyűjti egy nagy adatbázisba, részletezve kategóriánként, településenként, típusonként. Az adatbázisban Ön könnyedén megtalálja az igényeinek megfelelő éttermet az országon belül. Ebben a jobb oldalt, fent található kereső van a segítségére, amivel mind régióra, típusra vagy kategóriára is kereshet. A kereséseket kombinálhatja is, így még jobban le tudja szűkíteni az Önnek legjobban megfelelő éttermek listáját. A felhasználóbarát felület segítségével Ön könnyen tájékozódhat a kiválasztott étteremről, büféről vagy pizzériáról. A kiválasztott étterem adatait megtekintheti, olvashat az üzemeltető által legfontosabbnak ítélt szolgáltatásokról, megtekintheti az étterem weboldalát. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy Önnek és családjának segítséget tudjunk nyújtani az éttermek labirintusában történő eligazodásban.

Étterem és vendéglő kereső

Étterem és vendéglő kereső

Találd meg a kedvenc éttermed az étterem keresőnkben! Tipp: ha tudod az étterem nevét, amit keresel akkor írd a névhez az étterem nevét és kattints a keresés gombra. Tipp: ha nem tudod, hogy pontosan mi a neve a keresett étteremnek, akkor írd be a település nevét, vagy az étterem nevéből egy részt. Pl: kovács étterem, étterem, fogadó vagy csárda. Ügyelj a helyes írásmódra. Tipp: az adatbázis kereshető több feltétel együttes használata mellett is. Pl: kereshetsz éttermet irányítószám és utca szerint, de keresheted a neve és a település neve alapján is. Ha tudod, hogy létezik egy étterem, de nem találod oldalunkon, akkor jelezd nekünk és ingyen felvesszük az adatbázisba. Szeretnénk minél pontosabb és bővebb étterem adatbázissal szolgálni látogatóinknak. A http://etterem.helyek.eu oldal üzemeltetője a Winkler Informatika Kft. Az adatok feltöltéséért és kezeléséért Winkler Balázs a felelős.

Étterem keresés - TableForte

Étterem keresés - TableForte

A-Z Étterem lista Az A-Z étteremlista a honlap főmenüjéből érhető el. Ez egy jó hely arra, hogy böngésszen az éttermek teljes gyűjteményéből, és kapjon egy gyors betekintést elhelyezkedésükre és az árakra. Ez a lista hasznos segítség lehet akkor is, ha az étterem nevére csak részben emlékszik. Az étterem képének és az árfekvés megtekintéséhez csak húzza az egeret az 'Információk' ikonra, minden vendéglátóhely nevének bal oldalán. Étterem keresése Amennyiben már ismeri az étterem nevét, akkor az étteremkeresés eszközzel (a honlap jobb felső sarkához közel) egyenesen a profil oldalra lehet ugrani. Az eszköz egy mezőt használ a szövegbevitelre, így a gépelés kezdetekor megjelennek az érvényes beállítások azon a területen. Amikor a kívánt étterem megjelenik, egyszerűen kattintson rá, hogy megnyissa a profil oldalt. Gyors keresés Amikor egy étterem megkeresésére van szükség, akkor a hagyományos Gyorskeresés jó kiindulópont lehet. Az eszköz használatával egyszerűen válassza ki a konyha típusát, az ártartományt és a legördülő dobozokból a és kattintson a Küldés gombra. Egy új oldal fog megjelenni azokkal az éttermekkel, amelyek megfelelnek a honlapon kiválasztott kritériumoknak. Ezeket lehet böngészni, és az egeret ráhúzva ad egy miniatűr képeket és egy rövid leírást az étteremről. Kattintson a 'tovább' linkre, hogy megnyissa az étterem oldalát.

Akcióbarát

Akcióbarát

Az Akcióbarát egy szolgáltatás és termék közvetítő oldal. Olyan akciókat, kedvezményeket érhettek el rajtunk keresztül, melyeket máshol nem, ráadásul kedvezményes áron. Az Akcióbarát csapata felkutatja és elhozza Nektek a legjobb és legkülönfélébb akciókat, amiket akár 90%-os kedvezménnyel is meg tudtok vásárolni nálunk. Célunk, hogy eljuttassuk hozzátok a számotokra vonzó ajánlatokat, kedvezményeket, legyen szó éttermi vacsoráról, egy kényeztető masszázsról vagy akár egy pihentető wellness hétvégéről. Spórolj velünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb kedvezményeinkről!

Állás keresés és hirdetés

Állás keresés és hirdetés

Állás keresés és hirdetés: Keressen Magyarország legnagyobb állásportáljainak kínálatában! Magyar hirdetések, külföldi hirdetések. Összesen 1053 állás. Részletes keresés, Önéletrajz feltöltés, Hirdessen nálunk ! Legfrissebb állások - hírcsatorna

Egészségügyi ingatlan adatbázis

Egészségügyi ingatlan adatbázis

Amennyiben Ön rendelőt szeretné bérelni vagy vásárolni, esetleg eladni szeretné vagy kiadni ilyen célra hasznosítható ingatlanját, akkor megtalálta a megfelelő weboldalt. Adatbázisunkban mind az orvosok, állatorvosok, természetgyógyászok, kineziológusok és egyéb egészségügyhöz kapcsolódó szakterületen tevékenykedők megtalálják a számukra leginkább megfelelő ingatlant. Ha ennél többre vágyik, és szeretné, ha Önhöz már csak a komoly érdeklődők jelentkeznének be, akkor is jó helyen jár. Orvosi rendelők egyéb ingatlanok adás-vétele és bérbeadása mellett komplex egészségügyi marketingkommunikációs tanácsadással is foglalkozunk.

Topkereső

Topkereső

A legjobbak egy helyen. Emlékszel még? A top­ke­reső ré­vén szem­vil­la­nás a­latt összegyűjt­het­jük, mi­kor, kik és mik vol­tak az em­be­ri­ség leg­is­mer­tebb, leg­si­ke­re­sebb sze­mé­lye­i, tár­gya­i, s­lá­ge­rei.

Autós oldalak

Autós oldalak

Személyautó, haszongépjármű, motorkerékpár, lakókocsi, új és használt autó vétele és eladása.

Hirdetés
Északautó

Északautó

Az Északautó 2003 óta az online autópiac ismert szereplője. Autókereskedő partnereink az Északautón keresztül több ezer autót adtak már el. Az autók adatlapját keresőoptimalizáltuk, így az Északautón hirdetett autóit a Google keresőben is könnyen megtalálják. Egy hirdetés feladással 2 helyen hirdethet - az Északautón feladott hirdetései automatikusan megjelennek a www.eszakapro.hu hirdetési portálunkon is. Gyorsan és egyszerűen kezelhető az adminisztrációs felület. Nincs időrabló tallózás, lassú képfeltöltés. Próbálja ki az Északautót!

Professzionális weboldalfordítás

Professzionális weboldalfordítás

Az internet elterjedésével a cégek online jelenlétének fontossága és ezzel a weboldalfordítás fontossága is felértékelődött. A komoly cégek mindegyikének van weboldala, melyek általában többnyelvűek, igyekeznek közvetlenül megszólítani az érdeklődőt, bárhonnan is érkezzen. A magyarországi weboldalak jó részének is van angol és/vagy német nyelvű megfelelője. Ezekkel kapcsolatban pedig alapvető elvárás, hogy hibátlanok legyenek az anyanyelvi olvasó számára - ehhez ajánljuk professzionális weboldalfordítási szolgáltatásunkat. Közvetlenül a honlap szövegét fordítjuk Semmi szükség arra, hogy kimásolja a honlapon lévő szövegeket, majd a fordítás után visszamásolja a fordítás szövegét a honlap fájljaiba. A Linguaprompt olyan technológiákat alkalmaz, amelyekkel közvetlenül a honlap fájljait tudjuk fordítani.

FORDÍTÓABLAK a weboldalra

FORDÍTÓABLAK a weboldalra

Fordítóablak Illessze be a fordítóablak forráskódját a saját weboldalába. Szótár Szó és kifejezés fordító angolról-magyarra, magyarról-angolra, németről-magyarra és magyarról-németre. Szövegfordító Írja be vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Web fordító Tetszőleges weboldal online fordítása az eredeti kinézet megtartásával.

Online fordító

Online fordító

A program által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással. Írja vagy másolja be a szöveget egyik felhasználói programjából. Majd nyomja meg a 'Fordítás' gombot. Weboldal tulajdonosoknak Amennyiben szeretne fordítóablakot a saját oldalára, kattintson ide.

Villámfordítás

Villámfordítás

Villámfordítás Fordítóiroda | Fordítás 0-24 Fordítás 32 nyelven, szakszerűen, garanciával Üzleti, jogi, műszaki, orvosi, magán célra Fordítási díj és határidő kiszámítása: Válassza ki a nyelveket és adja meg a fordítandó szöveg karakterszámát. Így azonnal megtudja a fordítás idejét és díját. A fenti határidő és díj elküldése e-mailben, 1 percen belül Megrendelés indítása (fordítás a hét minden napján, 0-24)

Fordítóra van szüksége?

Fordítóra van szüksége?

Cégek és magánszemélyek kerülnek nap, mint nap szembe az idegen nyelvek okozta nehézségekkel. Levelezések, szerződések, szakszövegek fordítása, vagy tolmácsolása... Sokan nem akarnak vagy nem tudnak cégükön belül időt és munkát fordítani az aprólékos, pontos fordítások elkészítésére, és inkább szakemberre bízzák a munka nehezét. Irodánk elsősorban szakszövegek fordításával foglalkozik (műszaki, közgazdasági, jogi, egészségügyi). Az adásvételi szerződésektől kezdve, az internetes honlapokon keresztül a vámdokumentumokig szinte nincs olyan szakterület, ágazat, amely ismeretlen lenne számunkra. Kérjük, tekintse meg szolgáltatásaink listáját, és válassza ki az Önnek megfelelőt. Szakfordítás, Lektorálás, Tolmácsolás, Külföldi munkavállalás ügyintézése, Beszédközpontú nyelvoktatás, ...

Fordítók irodája

Fordítók irodája

A Fordítók Irodája, egy fiatal, dinamikusan fejlődő csoport, mely képzett fordítókra , magas szakmai színvonalra és hosszú távú korrekt együttműködésre alapozza tevékenységét. A világ 54 nyelvén, 475 munkatárs garantálja a gyors, megbízható fordítói és tolmácsolási feladatok ellátását. Fontosnak tartjuk, hogy az adott szakmai szövegek fordítását hozzáértő szakember végezze el, a megrendelő igényeinek megfelelően.

Fordítóprogramok

Fordítóprogramok

Fordítóprogramok A programok angol-magyar és magyar-angol irányban fordítanak. A programjaink beépülnek a különféle alkalmazásokba, a MorphoWord az Office termékekből használható. A MorphoWord Plus és a többfelhasználós MorphoWord Pro, csomagok a Microsoft Word mellett weblapfordítót, popup fordítót és bővítési lehetőséget is kínálnak. A programok megvásárolhatók CD-n és letölthető formában. A programok elsősorban a megértésben segítenek. A programok fejlesztése folyamatos, amelyhez a frissítés ingyenes Az oldalon weblapfordítót, szövegfordítót és szótárt is találunk.

Tuti menü