Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereső linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Internetes - Adó [7. oldal]
részletek »

Kereső képes leírás: Internetes - Adó [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 238 db
Internetes információkeresés

Internetes információkeresés

FELADATGYŰJTEMÉNY A SZÖVEGÍRÁS GYAKORLÁSÁHOZ és az INTERNETES INFORMÁCIÓKERESÉSHEZ Készítette Szilassi Andrea Városi Könyvtár Tatabánya

Képek keresése

Képek keresése

A Google segítségével könnyen kereshetünk képeket is az Interneten. A keresési feltételek helyes beállításánál azok az oldalak, szerepelnek a találati listán amelyek az általunk keresett témával foglalkoznak.

Speciális keresés

Speciális keresés

Speciális keresés A találatok listáját szűkíthetjük a speciális keresési lehetőségek beállításával. Megadhatjuk, hogy: 1. Mely szavak forduljanak elő biztosan a keresésben (Logikai ÉS kapcsolat). 2. Mely kifejezések forduljanak elő biztosan a keresésben (lehet szóköz!). 3. Melyek közül szerepeljen valamelyik (Logikai VAGY kapcsolat). 4. Melyek azok, amelyek biztosan ne forduljanak elő a keresésben (Logikai tagadás). A keresés gyakran ország, fájlformátum, dátum, méret, stb. megadásával tovább finomítható.

Tematikus keresők

Tematikus keresők

Tematikus keresők: képet, szöveget, zenét, egyéb adatokat sokféle módon kereshetünk az Interneten. A tematikus kereső nem más, mint egy webkatalógus. Témakörökből választhatunk. A témaköröket egyre jobban szűkíthetjük. Ilyen kereső például a magyar nyelvű HuDir (www.hudir.hu). A kiinduló oldalként szolgáló ....lap.hu oldalak szintén témák szerint csoportosítják a weboldalakat

Kulcsszavas keresők

Kulcsszavas keresők

Kulcsszavas keresők A kulcsszavas keresők segítségével adott szavak vagy kifejezések előfordulására kereshetünk. Ilyen kereső például a Google (www.google.com). Magyarországon automatikusan a a magyar nyelvű változat indul el és a cím www.google.hu címre módosul. A világháló méretei miatt egy-egy kifejezésre igen nagyszámú találat várható. (érdemes bekapcsolni, hogy csak a magyar nyelvű oldalak között keressünk.) A találatokra kattintva juthatunk el arra az oldalra, amely az általunk keresett témával foglalkozik. A kulcsszavas keresés lépései...

Adatkeresés az Internen

Adatkeresés az Internen

Adatkeresés az Interneten - Tematikus és kulcsszavas keresés A WEB-en a dokumentumokat tároló szerverek száma milliós nagyságrendű, a tárolt dokumentumok száma pedig százmilliós nagyságrendű. A keresés szöveg alapján történik, képeket is a hozzájuk tartozó szöveg alapján lehet megtalálni. A keresőgépek segítenek megtalálni az információkat, ezeket a felhasználó saját gépéről vezérel. KULCSSZAVAS keresés: kulcsszó alapján történő keresés - a kulcsszó a keresett adatra, információra jellemzó SZÓ vagy KIFEJEZÉS. TEMATIKUS keresés: emberi munkával rendezett adathalmaz, internetes katalógus, ADATBÁZIS-ban keresés. Fontos tudni, hogy akkor sikeres a keresés, ha gyakran frissül az adatbázis. Téma szerint keresünk benne, egyre szűkülő körben. Akkor célszerű, ha tudjuk pontosan mit keresünk.

Netlista - Céginformációs adatbázis

Netlista - Céginformációs adatbázis

Elege van abból, hogy az ismert és gyakran használt keresőkben csak a sokadik oldalon található a weboldala? Folyton megelőzi a konkurencia? Ön is az első oldalra szeretne kerülni, de túl sokat kérnek érte? Fél a kockázatoktól? A NETlista keresőbarát oldalaival most az Ön vállalkozása is az élre kerülhet!

Linktár Network

Linktár Network

Alapítványok, apróhirdetések, belföldi, bulvár, civil, erotika, háziállatok, hírek, jog, játékok, közigazgatás, közlekedés, külföldi, megye, online, szervezetek, szálláshelyek, szórakozás, tudomány, tájékoztatás, társadalom, utazások, vásárlás, élelmiszer, árverés ...

Hitel, befektetés, biztosítás

Hitel, befektetés, biztosítás

A Pénzszerző.hu azért jött létre, hogy független segítséget nyújtson a pénzügyi problémákkal rendelkezők számára, legyen szó hitel, befektetési, vagy biztosítási döntésről. Függetlenségünk megköveteli, hogy magunk semmiféle közvetítői tevékenységet ne végezzünk, az oldal csupán lehetőséget ad a megoldást keresők és a szakértő közvetítők, tanácsadók egymásra találásához.

Hirdetés
Hasznos oldalak

Hasznos oldalak

Keresned sem kell!- Ez egy egérkímélő kezdőlap lehet! A hasznosoldalak.com immáron évek óta áll a megelégedett látogatóink szolgálatában. Az egérkímélő kezdőlap tartalma a visszajelzések alapján lett összeállítva, úgy, hogy egyidőben elégítse ki a legszélesebb igényeket. Ingatlan, tanfolyam, utazás, tudakozó, chat, fórum, szerencse, társkereső, katalógus, időjárás jelentés és még sok más hasznosoldalak kategóriában válogattuk össze a világháló legjobb linkjeit. A 'linkajánló' -ban bárki beküldheti az általa igényesnek tartott és gyakran keresett oldalait, amit látogatóink, később bármikor könnyedén elérhetnek.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Kockázat, befektetés nélkül is lehet első a keresőben, vállaljuk weboldalak sikerdíjas, akár több kulcsszavas megbízását. Tekintse meg versenyképes ajánlatainkat! A sikerdíjas megbízás előnye: Nincs kockázat, Nem szükséges pénzt befektetni, Nem kell dolgoznia vele, Nincs más dolga mint a javulást figyelemmel kisérni! A sikerdíjas megbízás hátránya: Nincs A sikerdíjas megbízás feltétele: -A weboldal felépítése, beállításai, feleljen meg a keresők elvárásainak -Arra a kulcsszóra, kulcsszavakra amire szeretne megbízni minket, legyen eredmény pl.50. hely Ezt a megoldást azért dolgoztuk ki, mert sok olyan megkeresés érkezett, hogy már kipróbáltak x számú céget és nem vált be. Önök ezért nem szeretnének kifizetni előre x összeget. Ebben a formában így biztos lehet, hogy mi, pénz befektetés nélkül is elvégezzük a munkát valamint garantáljuk az oldal pozícióját. Ha ugyanis nem éri el a megadott kulcsszó a megfelelő pozíciót, akkor Önnek nem kell kifizetnie a siker díjat.

TimoCom - A fuvarozás jövője!

TimoCom - A fuvarozás jövője!

Online európai fuvarjegyzék! A fuvarjegyzék 30.000 aktív, ellenőrzött európai szállítmányozó és logisztikai szolgáltató részletes elérhetőségi adatait tartalmazza. Itt fontos információkat talál más szállítási és logisztikai szolgáltatókról, és egy mozdulattal új kapcsolatokat hozhat létre potenciális üzleti partnerekkel. Például potenciális üzleti partnerekről kereshet pontos információkat, részletes vállalati adatokat (szokásos relációk, járműpark, különleges szállítmányok, raktározási lehetőségek vagy egyéb szolgáltatások). A fuvarjegyzékünkben szereplő összes partnerünk minőségét ellenőrizzük, így minden cím élő!

A szállás ajánlatkérő | SzállásKérés.hu

A szállás ajánlatkérő | SzállásKérés.hu

Belföldi szállását keresse a SzállásKérés.hu portálon! Nálunk több mint 2300 szálláshely ajánlata közül válogathat. Minden szállásról sok fénykép, részletes leírás és pontos térképes megjelenés érhető a szálláshely adatlapján. Wellness és Szép Kártya elfogadóhelyek kölün kereshetőek a település, tájegység, szállástípus alapú keresőinken túl is. A kiválasztott szállásoktól kérhet csoportos szállásajánlatot, mely során egyetlen kattintással akár 20 szálláshelynek is küldhet szállás ajánlatkérést! SzállásKérés.hu a szállás ajánlatkérő.

Add el Magad - álláskeresőknek

Add el Magad - álláskeresőknek

álunk megteheted, hogy te Add El Magad, és a lehetőségeid házhoz jönnek!O rszágos AddelMagad Bázis: az álláskeresők hirdető oldala. Nem kell többé álláshirdetéseket nézegetned, csak regisztrálj nálunk, és az ajánlatok Téged fognak megkeresni. Neked csak választani kell majd az ajánlatok közül! Hát nem kényelmesebb? És hogy mit kapsz ezért? Benne lehetsz az Országos AddelMagad Bázisban! Hirdetésedet bármikor újraaktiválhatod. Elkészítjük helyetted az európai szabványú önéletrajzodat. Nem kell harcba indulj több száz emberrel egyetlen pozícióért. Egyedülálló fiókod, belső levelezésed lesz. Levesszük rólad a keresés nehézségeit. Regisztrálj nálunk, nincs veszteni valód!

Cégprofil

Cégprofil

Üzleti kapcsolataid, információid határtalanok. Mostantól! Cégprofil egy olyan, gazdasági társaságoknak szolgáltatásokat nyújtó weboldal, ami egy üzleti közösséget épít az internet világában. Ebben az üzleti közösségben, a felhasználók ingyen kapcsolatteremtési lehetőséget és ingyen információt kapnak. Hasznos alkalmazásokat használhatnak, többségüket ingyenesen, amik az üzleti és vállalati folyamataikat segítik.

Gyógyszertár kereső

Gyógyszertár kereső

A Patikacenter.hu oldal célja, hogy a gyógyszertárt kereső páciensek a nap 24 órájában könnyen és gyorsan találjanak a közelükben egy gyógyszertárt. Rendszerünkben lehetőség van egy adott város keresési listájának élén megjelenni, így biztosabban az ön gyógyszertárába térnek be a keresést követően a páciensek. Adatbázisunkban a keresésének megfelelő gyógyszertárak listázásra kerülnek. A gyógyszertár nevére kattintva tud részletesebb adatokat kérni, kérdést feltenni. Az oldalon lehetősége van továbbá gyógyszert, gyógyterméket, táplálékkiegészítőt, gyógykozmetikumot rendelni online webshopunkban.

Adó Euró Kft

Adó Euró Kft

Ingyenes ingatlan hirdetés - Adó - Euró Kft Kiemelt szolgáltatásunk az ingyenes ingatlan hirdetés. Az eladás érdekében, igénybe veheti szakértői szolgáltatásainkat: Hiteligénylés, biztosítási és ügyvédi tanácsadás és energetikai tanúsítvány elkészíttetésének lehetősége Az ingatlanlap.net oldalon eladó ingatlanok és kiadó ingatlanok is nagy számban szerepelnek.

Tuti menü