Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvkeresők képes leírás - Kereső .tlap.hu
részletek »

Könyvkeresők - Kereső .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Könyvkeresők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Könyvtári információkeresés

Könyvtári információkeresés

Könyvtári információkeresés a web keresőeszközeivel és keresőszolgáltatásaival A keresőszolgáltatások egy része globális, azaz - legalábbis elvileg - a teljes web a gyűjtőkörük. Másik részük nemzeti (egy állam doménneveire korlátozott), regionális (például az angol nyelvterület doménneveire korlátozott), vagy meghatározott nyelvre korlátozza gyűjtőkörét. Egy részük egyetemes, azaz mindenfajta és mindenféle tartalmú HTML-dokumentum a gyűjtőkörükbe tartozik, másik részük csak speciális tartalmú vagy speciális típusú HTML dokumentumokat gyűjt. Egyes szolgáltatások a gyorsaságukkal, mások a keresési eszközök gazdagságával, megint mások az adatbázisuk nagyságával tűnnek ki. Vannak a relevancia szempontjából megbízhatóbbak és kevésbé megbízhatóak. A weben rendszeresen megjelennek személyes kezdeményezésből készített elemzések, melyekben az egyes szolgáltatásokat minősítik. Ahhoz, hogy a rendelkezésre álló keresőszolgáltatásokat gyorsan át lehessen tekinteni és kiválasztani, a professzionális könyvtári információkeresőnek (közöttük a könyvtári referensz-szolgálat tagjainak is) célszerű ismernie egyrészt a könyvtári tárgyú portálokat (például Könyvtárkapu, Könyvtárlap, Könyvtár Portál), ahonnan a fontosabb szolgáltatásokat a csatolókon keresztül elérheti; nem utolsósorban pedig azokat a jelentősebb linkgyűjteményeket, melyek a különféle keresőszolgáltatások választékát...

Könyv árak összehasonlítása

Könyv árak összehasonlítása

Az arukereso.hu weboldalán a könyvek 24 kategóriájából választhatod ki a keresett művet. Összehasonlíthatod a különböző könyvesboltok árait, megkönnyítve kereskedő-választásodat. Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb árösszehasonlító oldala, évek óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Az oldal célja, hogy összekapcsolja a hazai vevőket a hazai boltokkal, gyorsan, biztonságosan és könnyen. Segít, hogy a kiválasztott könyv, szótár a legkedvezőbb áron és feltételek mellett kerüljön a kínálatodba! A kereskedőknek pedig növeli az internetes látogatottsági és könyvértékesítési forgalmát.

Biblio

Biblio

Biblio brings together thousands of independent booksellers worldwide to offer you over 50 million used, rare, out-of-print, signed and first edition books and textbooks. Searching is done by author, title, keyword, or isbn number. Search Biblio for great used books and text books at great prices!

Abebooks

Abebooks

AbeBooks is your source for Used, New, Rare and Out of print books. Find classic collectibles, rare signed editions, used textbooks, and inexpensive bestsellers from independent booksellers worldwide.

Hóbagoly antikvárium - Szeged

Hóbagoly antikvárium - Szeged

Hóbagoly antikvárium Szeged A Hóbagoly net-antikvárium folyamatos akciókkal várja kedves vásárlóit. Az akciós könyvek listája folyamatosan válozik. Az akciós listába kerülhetnek egyes könyvek, de egész kategóriák is. Az akciós könyvek pillanatnyi listája megtekinthető a Főoldalon vagy az Akció menüpontban is. Mivel az akciós könyvek listája folyamatosan válozik nem érdemes habozni a megrendelésével, mert lehet, hogy néhány órán belül változik a lista és az adott könyv kikerül az akciós listából.

Perfact Kiadó

Perfact Kiadó

1. Könyvkiadás Cégünk 1999 óta a számítástechnika hömpölygő áradatában tevékenykedik. Sokszor szembesültünk a különböző programok nehézségeivel, amelyeket szakkönyvekből szerettünk volna megoldani. Sajnos ez nem mindig sikerült. Ennek kapcsán elhatároztuk, hogy olyan könyveket jelentetünk meg, amelyek konkrét problémákra mutatnak gyakorlati megoldásokat, ezáltal segítve olvasóik tevékenységét. Mind szakmailag, tartalmilag, mind pedig esztétikailag színvonalas könyvek megjelentetését tűztük ki célunknak. Úgy gondoltuk, hogy elsősorban az adott programok fejlesztőitől kérünk segítséget, így könyveink nagy része angol nyelvről történő fordítás, mint például a Coriolis Kiadó nagysikerű Black Book sorozata vagy a népszerű Adobe Press Classroom in a Book sorozata. Nem szeretnénk azonban a magyar szerzőket, szakembereket háttérbe szorítani, ezért szeretettel várjuk jelentkezésüket műveik megjelentetése céljából. 2. Grafikai tevékenység Teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleink internetes arculatának kialakításától kezdve az interaktív virtuális boltok megtervezéséig és üzemeltetéséig. Vállaljuk az általunk készített honlap karbantartását, beleértve az oldalak szerkezetének, tartalmának módosítását, illetve frissítését. Elkészült honlapja számára tárhelyet, domain-nevet, önnek és munkatársainak pedig e-mail címeket biztosítunk.

Holló és Társa

Holló és Társa

Holló és Társa Könyvkereskedelmi Kft.- Kaposvár Csomagküldő kereskedelmi tevékenységet folytat. Könyv kategóriák Ajándékkönyv Alkossunk együtt Atlaszok Barkácskönyv Diákköny vtár Egészség-életmód Foglalkoztatók I fjúsági Iskolai foglalkoztató Ismeretterjesztő Kertész et Kifestő és foglalkoztató Kifestőfüzetek Lakberend ezés Leporelló Matricás foglalkoztatók Mese Szakácskönyv Szót ár-nyelvkönyv Történelem

Könyvkereső

Könyvkereső

Könyvkereső - internetes webtár Az internetes webtár - kategória, forrás, cím, kiadó, szerző, év és ár szerint tartja nyilván az általa ajánlott könyveket.

Tuti menü