Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kulcsszavas keresés képes leírás - Kereső .tlap.hu
részletek »

Kulcsszavas keresés - Kereső .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kereso.tlap.hu » Kulcsszavas keresés
Keresés
Találatok száma - 16 db
Magyar kulcsszavas keresők

Magyar kulcsszavas keresők

OK.hu www.ok.hu Az OK.hu az [origo] keresője, így a webes keresés mellett az [origo] portáljain is kereshetünk vele. Webes keresője szintén a Google motorját használja, de eldönthetjük, hogy csak a magyar weben (alapértelmezés) vagy a teljes weben kívánunk-e keresni vele. Tangó www.tango.hu A Tangó a Startlap csoport újonnan indult keresője. A webes kereső csak a magyar web tartalmát indexeli. A keresőmezőben használható a kulcsszavas keresők szokásos nyelvtana, de választhatjuk az összetett keresés lehetőséget is. Az összetett keresés használatakor kérhetjük az ékezetek és a toldalékok figyelembevételét. A kereső indexeli a Word és a PDF formátumú dokumentumok tartalmát is. Heuréka www.heureka.hu A Heuréka az egyik legrégebbi magyar fejlesztésű kereső, több mint 10 éve, 1995 óta működik. Elsősorban a magyar weben és a magyar vonatkozású oldalak tartalmában kereshetünk vele. Lehetőség van a keresőszavak csonkolására a * operátor segítségével Kurzor www.kurzor.hu A Kurzor nyitóoldaláról közvetlenül kereshetünk néhány portál keresőjében (jobinfo.hu, depo.hu, hirek.hu, startutazas.hu, randivonal.hu), valamint van linkgyűjteménnyel kombinált térképes és szótár kereső funkciója is. Hagyományos internetes kereséshez a webes kereső mellett kép- és videókeresőt kínál Goliat www.goliat.hu A Goliat a kulcsszavas kereső mellett katalógussal is rendelkezik.

SearchSweetim

SearchSweetim

A Search.sweetim.com/ kulcsszavas kereső. A weben kers, képeket és játékokat képes keresni. Beállítható, milyen nyelven beszélünk és melyik ország webhelyei közül hozza a találatokat. Képeket a Google képkeresőjével kereshetünk, játékokat pedig a 'http://www.freeridegames.com/do/genera l?jspName=landingPage∓andingName=swe etpa cksgames_v1∓Id=sweethp002∓tm_sou rce=swe ethp∓tm_medium=CPA∓tm_content=sw eethp00 2∓tm_campaign=sweethp' kereső segítségével.

Gigablast

Gigablast

A szolgáltatás különösebb hírverés, óriásbefektetések nélkül működik, használhatósága (adatbázisának találatainak minősége) mégis az olyan mamutokéhoz mérhető, mint a Yahoo! kereső vagy az Live kereső. A kersőtechnológia igen hatékony, alacsony hardverigényű, ezért a saját keresőadatbázis építésében érdekelt vagy pl. metakeresőket üzemeltető cégek számára licenszelik a technológiát illetve a találatokat; ezért a cég nem a Találati rangsorokban megjelenített hirdetésekből szerzi bevételét. Számtalan kézre álló, máshol (még) nem látott lehetőséget kínál fel, mint például a találati oldalak korábbi verzióinak megtekintése a Wayback Machine segítségével, vagy például a találati oldalak lecsupaszított, leegyszerűsített megjelenítése, mely PDA, okostelefon tulajdonosoknak vagy alacsony sávszélességen operálóknak lehet hasznos. Regisztráció a Gigablast adatbázisába http://gigablast.com/add url

Ask

Ask

A negyedik nagy kereső-adatbázis A Google kereső, Yahoo! kereső, és a Live kereső mellett a negyedik nagy kereső-algoritmus fejlesztőnek, kereső-szolgáltatónak szokták nevezni. Adatbázisa jóval kisebb és kevésbé aktuális a magyar lapok tekintetében, mint az említett riválisoké, és nem is lehet a keresést leszűkíteni magyar nyelvre. Mindezek miatt magyar lapok közötti keresésre gyakorlatilag használhatatlan

Ok

Ok

Az Origo szabadszavas kereső segítségével weboldalak, képek, zenék és videók között kereshetünk. Emellett különböző magyar weboldalak kínálatának felhasználásával lehet még termékre, utazásra (szállás, repülőjegy), szoftverre, moziműsorra, álláshirdetésre keresni. A Google keresőmotorját használja

Blackle - a fekete kereső

Blackle - a fekete kereső

How is Blackle saving energy? Blackle was created by Heap Media to remind us all of the need to take small steps in our everyday lives to save energy. Blackle searches are powered by Google Custom Search. Blackle saves energy because the screen is predominantly black. 'Image displayed is primarily a function of the user's color settings and desktop graphics, as well as the color and size of open application windows; a given monitor requires more power to display a white (or light) screen than a black (or dark) screen. We believe that there is value in the concept because even if the energy savings are small, they all add up. Secondly we feel that seeing Blackle every time we load our web browser reminds us that we need to keep taking small steps to save energy.

Bing

Bing

A Bing a Microsoft internetes keresője - angolul. A kereső maga korábban is létezett az alábbi neveken: MSN Search (http://search.msn.com/) 2006 szeptember 11-től; Windows Live Search (http://search.live.com/) - 2007. március 21-ig; Live Search (http://www.live.com/) - 2009. június 1-ig. Szolgáltatásai: Web, Images, Videos, News, More, MSN, Hotmail A Bing Maps, a Microsoft internetes térképszolgáltatásának béta-változata 2009 októberében,a Google Maps Street View (utcakép) szolgáltatásához hasonló interaktív webes térképe pedig 2011 áprilisában indult.

Origo - internetes újság

Origo - internetes újság

Az Origo.hu Magyarország leglátogatottabb internetes portálja. 1998-ban indult. Ezzel egy időben elindult egy keresőoldal, az Altavizsla, amely pár hónapon belül összeforrt az Origóval Az Origo nemcsak egy hírportál, hanem a médiatartalmon kívül különböző egyéb szolgáltatásokat is nyújt. Az induló rovatok a következők voltak: belföld, külföld, sport, technika, gazdaság, tudomány, és női rovat. 1999-ben indult a szoftverbázis, majd később folyamatosan bővült: filmklub, erotika, zene, autó, tv, egészség, állás, ingatlan, babázó, utazás, és az addig meglévő rovatok is sokat bővültek. 2006-ban megvásárolták az iWiWet és egy blogos, videómegosztó funkciót is létrehoztak. 2007 januárjában teljesen új arculatot kapott az oldal és a Google-lel is szerződést kötöttek, így azóta már új keresőmotort használnak. Megjelent egy-két új funkció is: a megjelenő cikkeket értékelni lehet és a cikkek után hozzászólásokat is lehet fűzni hozzájuk a blogter.hu felületén Kiadója a Magyar Telekom tartalomszolgáltatási területtel foglakozó leányvállalata, az Origo Média és Kommunikációs Zrt. A portál hirdetésekből tartja fenn magát.

Johu - magyar nyelvű kereső

Johu - magyar nyelvű kereső

Magyar nyelvű kereső: Web Kép Twitter Híradó videó Kereső magyarosan, tartalomjegyzékkel és twitter kereséssel. A Johu keresődobozát a saját oldalodon is elhelyezheted. Ha egyedi kereső szolgáltatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés
Fekete Kereső

Fekete Kereső

Az USA-ban óriási népszerűségnek örvendő blackle.com mintájára hoztuk létre a magyar netre optimalizált FeketeKereso.hu-t. Ezek a keresők fekete alapon jelenítik meg a Google találatait, ezzel energiát spórolva. Míg egy hagyományos CRT monitornak egy teljesen fehér weblap megjelenítéséhez óránként körülbelül 74 wattra van szüksége, egy teljesen fekete lap mindössze 59 wattot fogyaszt. A blackle.com nem nagyon terjedt el Magyarországon. Ez talán annak köszönhető, hogy elsősorban az angol nyelvű honlapok közt keres, így sokszor találatai a magyar honlapok közt pontatlanok. Ezt a problémát orvosolja a feketekereso.hu amely a blackle.com -tól eltérően elsősorban a magyar piacra, magyar keresésre van beállítva, így találatai ennek megfelelően nagyon pontosak. További plusz az oldal jobb felső részén található linksor, amely a leglátogatottabb webhelyeket tartalmazza. Így az oldalról közvetlenül, egyetlen kattintással érhetők el kedvenc oldalaink.

My Excite

My Excite

Excite is the leading personalization Web portal, featuring world-class search, content and functionality. From financial portfolios to sports scores, local weather forecasts to movie listings, Excite gathers what matters most to you every day. It's like your very own online personal assistant.

Lycos

Lycos

Lycos is a survivor. Established in 1995, we were originally a search engine - before most people even knew what a 'search engine' was. Times change, and Lycos has changed with them, evolving from a single search engine into a focused network of community and social sites that include Gamesville.com, Tripod.com, Angelfire.com, and of course, Lycos.com. Lycos is your source for all the Web has to offer -- search, free online games, e-mail, free blogs ∓ebsites, videos ∓ovies, news, weather and more. Lycos egy túlélő. 1995-ben létrehozott, mi volt eredetileg a kereső - mielőtt még a legtöbb ember tudta, hogy mi a 'kereső' volt. Változnak az idők, és a Lycos megváltozott velük, fejlődő egyetlen kereső egy fókuszált hálózatát közösségi és szociális területek, amelyek magukban foglalják Gamesville.com, Tripod.com, Angelfire.com, és természetesen Lycos.com. Lycos a forrás az összes webes kínál - keresés, ingyenes online játékok, e-mail, ingyenes blogok és weboldalak, videók és filmek, hírek, időjárás és így tovább

Alltheweb

Alltheweb

Szolgáltatásai: Web, Images, Video, Local, Shopping, Apps, News, More, The Web sites you visit work with online advertising companies to provide you with advertising that is as relevant and useful as possible. Some of the online ads you are served may be based on the content of the Web page you're visiting; some others may be based on registration information you provide; some may be based expressly on your search history and other ads may be customized based on predictions about your interests generated from your visits to other Web sites.

Webcrawler

Webcrawler

Offers a single source to search the Web, images, video, news from Google, Yahoo!, MSN, Ask and many more search engines. WebCrawler.com web search is designed to identify the intent of a user's search and results will be listed in separate sections and in order of relevance, with sponsored results at the top and bottom of the page, and organic results showing in between. For example, if you are searching for information about the prices of digital cameras and enter the term 'digital camera prices,' you will generally receive more sponsored results and commercial Web pages containing information on the prices at which businesses are offering cameras as well as organic results. If, on the other hand, you are searching for academic or general research purposes and enter the term 'digital camera technology,' the results will be weighted more toward articles, information and other non-commercial results about the technology behind digital cameras. Kínálat egy forrásból keresni a weben, képek, videók, hírek a Google, Yahoo!, MSN, Kérjetek és még sok más keresőmotorok.Szerkesztések visszavonása. WebCrawler.com internetes keresés célja, hogy azonosítsa a szándékkal, a felhasználó keresési és eredményeket fog szerepelni külön szekciókban és a fontossági sorrendben, a szponzorált találatok között, a tetején és az oldal alján, és a szerves eredményeket mutató között. Például, ha ker

Gigablast

Gigablast

The Green Search Engine: A powerful, new search engine that does real-time indexing. (A nagy teljesítményű keresőmotor nem valós idejű indexelést valósít meg) Serving close to ten million queries per day, mostly through other websites, Gigablast is the leading clean-energy search engine. 90% of its power usage comes from wind energy. Gigablast also makes it easy to perform your query on the coal-based search engines by clicking links below the search results. So try us first, and if you don't find what you want, click the others.

Google

Google

A Google küldetése az, hogy a világ információit rendszerbe szervezze, és mindenki számára elérhetővé és hasznossá tegye. Vállalatunk viszonylag rövid történetébe sok minden belefért. A Google 1998-as alapítása óta jelentős növekedést értünk el, így ma már több százezer felhasználót és ügyfelet szolgálunk ki az egész világon. Google+, Keresés=kulcsszavas keresés, Képek=képek keresése, Térkép= helyezzen el információt magáról, vállalkozásáról, Hírek=vezető hírek, nemzetközi, Magyarország, üzleti élet, tudomány/technológia, sport, kultúra/szórakozás, Gmail=levelezőprogr am, Dokumentumok=online hozhat létre és oszthat meg munkákat, Naptár=szervezze meg programját és ossza meg az eseményeket ismerőseivel, Fordító=nyelv felismerése, szöveg fordítása 66 nyelven, weblap fordítása, Egyebek: Blogger=hozz létre egy blogot, Fényképek=ingyenes fotómegosztás, Továbbiak...

Tuti menü